Topli tramezzini

Potrebujemo: bel kruh brez skorje (pane per tramezzini) ali toast kruh, paradižnikovo omako, mozzarello, baziliko, kuhan pršut, češnjev paradižnik, maslo, po želji balzamična krema.

Kruhke narežemo na želeno velikost. Kruhke namažemo s paradižnikovo omako, dodamo rezino kuhanega pršuta, natrgano mozzarello in liste bazilike. Ko imamo pripravljene “sendviče”, v ponvi segrejemo maslo na katerem z obeh strani popečemo kruhke, da dobijo lepo zlato barvo. Obračamo jih previdno, da nam po nesreči ne uide nadev.

Na krožnik, kjer bomo postregli narežemo nekaj češnjevih paradižnikov ter položimo opečene polnjene kruhke.

Srčke sem “narisala” z balzamično kremo, ker mi po okusu paše k mozzarelli in paradižniku, pa še piko na i doda 😉 “Postreženo z ljubeznijo <3”

0 comments on “Topli tramezziniAdd yours →

Dodaj odgovor