Tunin namaz I

Tunin namaz

Tunin namaz je eden tistih, ki pri meni nastanejo na hitro in popolnoma spontano. Zato sem ga poimenovala “Tunin namaz I”, ker jih bo verjetno še ogromno.

Za obložiti 4 kruhke

1 majhna konzerva tune v oljčnem olju, 2 jušni žlici kisle smetane, 1 topljen trikotni sirček, 2 majhni kislo – sladki vloženi kumarici, šopek drobnjaka

Priprava:

  1. Tuno v skledici z vilicami razdrobimo.
  2. Dodamo kislo smetano. Premešamo.
  3. Dodamo topljeni sirček in ga dobro z vilicami vmešamo.
  4. Zelo drobno narežemo vloženi kumarici in ju vmešamo.
  5. Tik preden postrežemo vmešamo še drobno nastrižen drobnjak.

Tunin namaz je še okusnejši, če ga pustimo čez noč v hladilniku (brez drobnjaka), da se sestavine med seboj lepo povežejo.

Tunin namaz
Print Friendly, PDF & Email

0 comments on “Tunin namaz IAdd yours →

Dodaj odgovor