Gurmanski sendvič z Bratwürst klobasicami

Gurmanski sendvič z Bratwürst klobasicami

Za 4 tople sendviče

Potrebujemo: 12 začinjenih mini klobasic, 4 manjše žemljice, 4 rezine sira Ementalec Pomurskih mlekarn, Namaz iz paprike Droga, 1 rdeča čebula, 2 pesti sveže rukole, sol

Priprava:

  1. Klobasice spečemo v ponvi ali na žaru.
  2. Čebulo narežemo na tanjše kolobarje in jo na hitro opečemo poleg klobasic. Rahlo solimo.
  3. Žemlje prerežemo na pol.
  4. Spodnjo polovico žemlje namažemo z Namazom iz paprik DROGA, dodamo nekaj lističev rukole, po 3 pečene klobasice, nekaj pečene rdeče čebule ter dodamo rezino Ementalca Pomurskih mlekarn.
  5. Pokrijemo z vrhnjo polovico žemlje ter vanjo zapičimo manjše leseno nabodalce.
Gurmanski sendvič z Bratwürst klobasicami

Poleg ponudimo Hladno jajčno – skutno solato v kozarčku. Recept zanjo najdete na blogu

Video recept najdete na mojem YouTube kanalu Sladko Slane Brbončice

Print Friendly, PDF & Email